Samsung predstavil nove zmogljive Galaxy naprave

avgust 2020

Serija Galaxy Note20 pametnih telefonov izboljšuje produktivnost in nudi enostavno povezovanje z Galaxy ekosistemom, kar vam bo omogočilo, da izkoristite prav vsak trenutek.

Seul, Koreja 5. avgust 2020 – Samsung Electronics je na današnjem Galaxy Unpacked virtualnem dogodku v živo predstavil 7 novih naprav. Nove inovativne naprave, ki omogočajo enostavno integracijo in so prilagojene sodobnemu življenjskemu stilu uporabnikov, so:

  • Galaxy Note20 in Galaxy Note20 Ultra, najzmogljivejša pametna telefona doslej;
  • Galaxy Tab S7 in S7+, vsestranska tablična računalnika za izboljšano produktivnost in kreativnost;
  • Galaxy Watch3, vrhunska pametna ura z naprednimi funkcijami za boljše počutje;
  • Galaxy Buds Live, ergonomske ušesne slušalke, ki nudijo vrhunsko kakovost zvoka;
  • Galaxy Z Fold2, prepogljivi telefon naslednje generacije z izboljšanimi funkcijami.

 

“Še nikoli prej se nismo v tolikšni meri zanašali na tehnologijo, kot se dandanes. Tako smo kljub številnim izzivom, s katerimi se srečujemo v zadnjem času po vsem svetu, ostali povezani," je povedal dr. TM Roh, predsednik in vodja oddelka za poslovne mobilne komunikacije pri Samsung Electronics. “Tehnologija nam mora olajšati življenja. Zato smo predstavili vse te zmogljive naprave, ki nam bodo olajšale delo in nudile še več zabave. Skupaj, kot del Galaxy ekosistema, delujejo popolnoma brezhibno in vam omogočajo, da ostanete osredotočeni na najpomembnejše stvari v življenju.”

 

Več informacij v prilogi.