Samsung

Testiraj najnovejši telefon Samsung Galaxy brezplačno

maj 2023

Podjetje Samsung nadaljuje s študentom posvečeno aktivacijo YOUniversity, ki tokrat prinaša možnost brezplačnega testiranja telefonov Galaxy S23 serije ali pregibnega telefona Galaxy Z Flip4. Ob telefonu študentje na sedemdnevno testiranje prejmejo tudi pametno uro Galaxy Watch5.

 

Telefon in ura za lažji študij

V času izpitnega obdobja, ki se bliža, se študentje pogosto soočajo s težavami pri organizaciji in osredotočenosti. Na pomoč lahko priskoči tehnologija. Na voljo so namreč številna orodja, ki študentom pomagajo, da ostanejo na pravi poti in uspešno opravijo izpite.

 

Tega se zaveda tudi podjetje Samsung, ki z aktivacijo YOUniversity študentom ponuja roko in jim skuša olajšati izbiro naslednje pametne naprave, ki bo resnično zadovoljila njihove potrebe in želje.

Zato študentom omogoča, da kar 7 dni uporabljajo pametni telefon Galaxy in spoznajo vse njegove izjemne lastnosti. Na voljo so telefoni Galaxy S23, Galaxy S23+ in priljubljeni Galaxy S23 Ultra in pregibni Galaxy Z Flip4 ob telefonu pa študentje na testiranje prejmejo tudi pametno uro Galaxy Watch5.

 

S testiranjem pametnega telefona lahko študenti iz uporabniškega vidika spoznajo napravo in njene funkcije ter preverijo, kako dobro se vključuje v njihovo vsakodnevno rutino. Prepričajo se lahko ali je telefon pravi zanje, ugotovijo ali jim pomaga pri učinkovitejšem učenju, organizaciji in zmanjšanju ravni stresa.

Pri obvadovanju stresa pa bo študentom pomagala tudi pametna ura, s spremljanjem srčnega utripa in ravnjo stresa. Spodbudila bo tudi k gibanju in sledenju športnih rezultatov. Pametna ura nenazadnje omogoča tudi funkcije za sledenje spanja, ki študentom lahko pomagajo zagotoviti učinkovit in krepčilen spanec, ki jih bo pripravil na nove študijske podvige.

 

Program zvestobe YOUniversity prinaša številne privlačne nagrade

Aktivacija YOUniversity je zbrala veliko skupnost, zato je zdaj pravi trenutek, da predstavi nekaj novega - Program zvestobe YOUniversity . Študentje lahko na različne načine zbirajo točke in z njimi pridobijo izjemne nagrade. Točke lahko nabirajo ne le z nakupom naprav Samsung, pač pa tudi tako, da rešijo kviz, napišejo recenzijo o napravi, ki so jo testirali, nekaj točk pa prinese že sama registracija v program zvestobe YOUniversity.

 

Kako do telefona za testiranje?

Za testiranje telefona je potrebna prijava na spletni strani YOUniversity. Akcija traja od 24. 4. do 28. 6. 2023 v njej pa lahko sodelujejo redni ali izredni študentje na javnih ali zasebnih univerzah ali visokih šolah v Republiki Sloveniji. Več o akciji in pravilih najdete na spletni strani. Unovčite to izjemno ponudbo že danes in se prijavite za testiranje pametnega telefona in ure Samsung Galaxy.

 

 

 

 

O podjetju Samsung Electronic
Samsung navdihuje svet in oblikuje prihodnost s transformativnimi idejami in tehnologijami. Podjetje na novo opredeljuje svet televizorjev, pametnih telefonov, nosljivih naprav, tabličnih računalnikov, digitalnih naprav, omrežnih sistemov ter pomnilnika, sistemskih rešitev LSI, livarskih rešitev in LED. Za najnovejše novice obiščite: http://news.samsung.com.