Samsung

Samsung v sodelovanju z igralko Emmo Myers in ekipo Team Galaxy odpira epske svetove z uporabo Galaxy S23 Ultra

november 2023

Podjetje Samsung Electronics je predstavilo film Epski svetovi (Epic Worlds), edinstven filmski projekt, ki je bil v celoti posnet s telefonom Galaxy S23 Ultra in zajema bistvo več različnih filmskih žanrov ter na novo opredeljuje možnosti ustvarjanja mobilnih vsebin. Film je skoraj v celoti sestavljen iz vsebin, ki so jih prispevali uporabniki in je kot tak dokaz moči odprtega sodelovanja.

 

Osrednji del tega novega pristopa k pripovedovanju zgodb je kratek film, v katerem Emma Myers (znana po vlogi v Netflixovi seriji Wednesday) potuje skozi žanre filma noir, znanstvene fantastike, vesterna, fantazije in akcijskega trilerja. Myersova igra glavno junakinjo, vendar je resnični junak filma funkcija Nightography telefona Galaxy S23 Ultra. Ta funkcija z neprimerljivo sposobnostjo zajemanja prizorov pri šibki svetlobi omogoča jasnost in podrobnosti, ki so resnično filmske.

 

Osrednja zgodba je navdihnila vso ostalo vsebino. Po vsem svetu so lokalni vplivneži iz ekipe Team Galaxy posneli lastne prizore kot odziv na osrednjo zgodbo. Ti različni deli, vsi posneti s telefonom Galaxy S23 Ultra, so bili prepleteni z osrednjim delom in ustvarili skladen spektakel, film Epski svetovi (Epic Worlds).

 

"Zelo sem vesela, da me je Samsung povabil v ekipo Team Galaxy. Uporaba pametnega telefona za uresničitev tako nevsakdanjega kratkega filma je bila res neverjetna. Rezultati in celoten proces pa so mi bili zelo všeč," je dejala Emma Myers. "Privlačijo me edinstveni projekti, zato mi je sodelovanje s podjetjem Samsung omogočilo, da to ustvarjalnost še bolj izkoristim in k temu spodbudim tudi druge k ustvarjanju lastnih kratkih filmov. Komaj čakam, da si vsi ogledajo film Epski svetovi (Epic Worlds). Res gre za sodelovanje na izviren način."

 

"Resnično me je navdušilo," je dejala Zee Ntuli, režiserka osrednjega dela filma."Presenetilo me je, česa je telefon Galaxy S23 Ultra sposoben. Resnično me je očaralo, kako se telefon obnese pri šibki svetlobi. Nightography je izjemna funkcija."

 

Projekt je nadaljevanje prejšnjih uspešnih kampanj Posneto #zGalaxy (Filmed #withGalaxy), v katerih je Samsung sodeloval z uglednimi filmskimi ustvarjalci, da bi pokazal Galaxy moč za ustvarjanje filmske vsebine. Film Epski svetovi (Epic Worlds) nadgrajuje to zapuščino z drzno izjavo, da ustvarjanje odličnih vsebin presega moč in kakovost slike. Gre tudi za ustvarjalnost, skupnost in duh sodelovanja, vse, kar Galaxy spodbuja.

 

Film je povabilo ustvarjalcem vsebin, da izkoristijo Galaxy moč in uresničijo svoje najbolj domiselne ideje. S telefonom Galaxy je ustvarjanje vsebin profesionalnega formata na voljo vsem in povsod.

Končno verzijo filma Epski svetovi (Epic Worlds) si ga lahko ogledate tukaj. Osrednji kratki film z Emmo Myers v glavni vlogi pa si lahko ogledate na Samsung YouTube kanalu.

 

 

O podjetju Samsung Electronics

Samsung navdihuje svet in oblikuje prihodnost s transformativnimi idejami in tehnologijami. Podjetje na novo opredeljuje svet televizorjev, pametnih telefonov, nosljivih naprav, tabličnih računalnikov, digitalnih naprav, omrežnih sistemov ter pomnilnika, sistemskih rešitev LSI, livarskih rešitev in LED. Za najnovejše novice obiščite: http://news.samsung.com.