Samsung

Samsung nadaljuje lokalne aktivnosti v okviru največjega športnega dogodka leta

maj 2024

Podjetje Samsung in Slovenska rolkarska zveza nadaljujeta z aktivnostmi ob največjem športnem dogodku leta, ki bo to poletje v Parizu. Prvi v nizu je bilo tekmovanje Best Foot Forward, ki je pretekli konec tedna potekalo v Velenju. Na njem so se zbrali najboljši amaterski rolkarji iz vse Evrope. Tekmovanje je potekalo v disciplini street v njem pa je sodelovalo 59 tekmovalcev iz 10 držav. Dogodek, ki ga je obiskalo preko 2000 udeležencev, je spremljal tudi bogat program s koncertom v večernih urah.

 

Naslednji dogodki se bodo odvijali po različnih krajih v Sloveniji, zato vabimo vse ljubitelje tega privlačnega športa, da se nam pridružijo in podprejo rolkarje v naslednjih mestih:

 

  • Center urbanih športov Stožice, Ljubljana, 8. junij med 14:00 in 20:00, Open Always Wins @Skate Contest by RollEra

 

  • Skate Park Ptuj, 15. junij med 14:00 in 20:00, Open Always Wins @Season Opening by EPK.društvo

 

  • Skate Park Koper, 22. junij med 14:00 in 22:00, Open Always Wins @Contest by ŠD Riders

 

  • Skatepark Maribor, 6. julij med 14:00 in 23:00, Open Always Wins @SKATE x BLOCK PARTY by SRZ

 

Samsung podpira rolkanje, ki je sedaj tudi olimpijski šport, in v okviru partnerstva s Svetovno surfersko ligo (WSL), Ulično ligo za skateboarding (SLS) ter Pro brejkersko turnejo (PBT) proslavlja ter podpira športne skupnosti na poti do iger v Parizu. S sloganom Odprtost vedno zmaga Samsung izraža prepričanje, da z odprtim umom vsaka nova izkušnja odpira nove perspektive in neskončne možnosti.

 

»Slovenska rolkarska zveza je z navdušenjem pospremila dejstvo, da je rolkanje postalo olimpijski šport, kar je še dodatno povečalo njegovo prepoznavnost in priljubljenost. Že pred tem je bilo rolkanje šesti najbolj priljubljen šport na svetu po številu udeležencev, ki so se z njim ukvarjali«, je povedal Iztok Šumatić, predsednik Slovenske rolkarske zveze in dodal: »Prav tako smo izredno veseli sodelovanja s podjetjem Samsung, ki je podprlo naše letošnje aktivnosti. Vsaka podpora mladim športnikom je zelo pomembna, saj omogoča boljše pogoje za njihov razvoj. Menimo, da gre tudi za odlično povezavo športa in tehnologije, saj telefon rolkarjem omogoča snemanje in deljenje trikov s svetom, kar je od že od njegovih začetkov, prisotno v kulturi tega športa. Danes pa je to s pomočjo telefonov še veliko lažje in bolj kakovostno. Z odlično funkcijo počasnega posnetka, ki jo omogočajo telefoni Samsung pa je tekmovalcem omogočena izredno pomembna analiza, ki jim pomaga na treningih.«

 

»Kot je bilo napovedano v začetku tega leta, je uradna tema najpomembnejšega športnega dogodka letos podjetja Samsung Odprtost vedno zmaga, kar izraža prepričanje naše znamke, da z odprtim umom vsaka nova izkušnja postane pomemben dosežek, ki odpira nove perspektive in neskončne možnosti. Veseli nas, da lahko sodelujemo s Slovensko rolkarsko zvezo in promoviramo skupne vrednote in spoštovanje, utelešene v duhu odprtosti, ter ohranjamo svojo zavezanost podpori navdihujočih in tesno povezanih rolkarskih skupnosti,« je zaključil Bernard Purkart, vodja programa mobilne telefonije za Slovenijo pri podjetju Samsung.

 

Samsung bo s športniki WSL, SLS in PBT ter navijači sodeloval na ključnih dogodkih do iger.

 

Dodatne podrobnosti o pobudi skupnosti in partnerskih dejavnostih bodo objavljene v prihodnjih tednih. Vabimo vse, da se nam pridružite na naslednjih dogodkih in skupaj proslavimo šport ter odprtost, ki nas povezuje.

 

 

O podjetju Samsung Electronics

Samsung navdihuje svet in oblikuje prihodnost s transformativnimi idejami in tehnologijami. Podjetje na novo opredeljuje svet televizorjev, pametnih telefonov, nosljivih naprav, tabličnih računalnikov, gospodinjskih aparatov, omrežnih sistemov, pomnilnika, sistemskih rešitev LSI, livarskih rešitev in rešitev LED ter s svojim ekosistemom SmartThings in odprtim sodelovanjem s partnerji zagotavlja brezhibno povezano izkušnjo. Za najnovejše novice obiščite: http://news.samsung.com.