Samsung Galaxy Tab S7 in Tab S7+ sedaj tudi odeta v mistični odtenek modre barve

februar 2021

Galaxy Tab S7 in Tab S7+ v mistično modrem odtenku sedaj tudi z One UI 3 posodobitvijo

Ljubljana, 16. februar 2021 – Samsung Electronics je predstavil nov odtenek Galaxy Tab S7 in Tab S7+ tabličnih računalnikov, s katerim krepi Samsung nabor premium naprav za izražanje na najbolj kreativen način. Vključujoč najnovejšo različico One UI 3 uporabniškega vmesnika in 120 Hz frekvenco osveževanja za neverjetno produktivnost, Galaxy Tab S7 in S7+ prinašata številne prednosti, s katerimi boste še bolje povezani z Galaxy ekosistemom.

 

»Samsung Galaxy Tab S7 in Tab S7+ v mističnem odtenku modre barve sta odgovor na potrebe uporabnikov. V kombinaciji z najboljšimi lastnostmi tabličnih računalnikov, Galaxy Tab S7 in Tab S7+ prinašata še kreativnost in produktivnost brez primere,« je dejal Bernard Purkart, vodja oddelka za mobilno telefonijo pri Samsung Slovenija. Dodal je: »Mistični odtenek modre barve potrjuje našo zavezo k zagotavljanju naprav visoke kakovosti, ki ne le, da prinašajo edinstveno izkušnjo, ampak tudi predstavljajo vašo individualnost.«   

Produktivnost, ki izboljša vaše življenje

 

Samsung je One UI 3 posodobitev napovedal že na Galaxy Unpacked 2021 dogodku. Uporabniki lahko sedaj s svojimi tabličnimi računalniki naredijo še več in izboljšajo izkušnje povezljivosti z nedavno predstavljenimi Galaxy S21 pametnimi telefoni in Galaxy Buds Pro slušalkami. Sedaj se lahko še enostavneje gibljete med napravami – med Galaxy Tab S7 ali S7+ tabličnimi računalniki in Galaxy S21 pametni telefoni – vsebino lahko enostavneje prekopirate z ene na drugo napravo.

 

Nov način, kako izraziti kreativnost

 

Z Galaxy Tab S7 in Tab S7+ lahko svojo kreativnost izrazite na povsem enostaven način. Danes, bolj kot kadarkoli prej, potrebujemo čas za sprostitev in za tisto, kar nas v življenju veseli. Tako Galaxy Tab S7 kot tudi Galaxy Tab S7+ prinašata 120 Hz frekvenco osveževanja. Galaxy Tab S7 se ponaša s 27,9-centimetrskim LTPS TFT zaslonom, medtem ko Galaxy Tab S7+ odlikuje 30,5-centimetrski Super AMOLED zaslon. Z  pametnima računalnikoma se lahko tako popolnoma potopite v svoj svet, ne glede na to, ali igrate igre ali gledate vaše najljubše videoposnetke.

 

Zmogljiv ekosistem

 

Galaxy Tab S7 in S7+ tablični računalniki so sedaj na voljo v štirih čudovitih odtenkih in prinašajo enostavno povezovanje z drugimi Samsung napravami. Na primer, funkcija samodejno preklapljanje vam omogoča, da z Galaxy Buds Pro še bolj uživate v vaših najljubših vsebinah. Če prejmete klic, pa se bo povezava enostavno preklopila iz Galaxy Tab S7 na pametni telefon, ravno tako je zelo enostavno zaznati, če se je naprava zamenjala. Z Galaxy ekosistemom je enostavno odkleniti nove, povezane izkušnje, saj so Samsung naprave zasnovane tako, da se enostavno povežejo, kar zagotavlja večjo ustvarjalnost in boljšo produktivnost.

 

Dostopnost

 

Galaxy Tab S7 (Wi-Fi) je v Sloveniji na voljo po priporočeni maloprodajni ceni 719 evrov in Tab S7+ (Wi-Fi)  po priporočeni maloprodajni ceni 929 evrov.

 

Za več informacij obiščite www.samsung.com.