Samsung bo na virtualnem dogodku predstavil svoje najnovejše inovacije

julij 2020

Ljubljana – 24. julij 2020 – Samsung je naznanil, da bo priredil virtualni dogodek, imenovan Neustavljivo življenje, in predstavil najnovejše pametne telefone, nosljive naprave, televizorje, zvočnike in gospodinjske aparate. Udeleženci bodo popeljani skozi interaktivni virtualni svet in bodo tako na dinamičen način spoznali najnovejše Samsung naprave.

  

Samsung še naprej premika meje tehnologije in mogočega - in ta virtualni dogodek ne bo izjema. Interaktivni svet bo udeležencem omogočil raziskovanje novih naprav kar iz udobja lastnega doma. Najnovejše inovacije, ki se bodo pridružile Samsung integriranemu ekosistemu, so odgovor na potrebe in želje potrošnikov – nudijo vse od zabave, povečanja kreativnosti in učinkovitosti do povezanih izkušenj, tako doma kot tudi na poti.

  

Benjamin Braun, glavni direktor marketinga pri Samsung Europe, je dejal: "Samsung vedno znova razvija inovacije, ki spreminjajo tako naša življenja kot tudi delovanje celotne družbe. Navdušeni smo, da bomo na inovativen način predstavili še bolj inovativne naprave, vključno s pametnimi telefoni, nosljivimi napravami, televizorji, gospodinjskimi aparati in drugimi. Vljudno vabljeni, da se nam pridružite na virtualnem dogodku, kjer bomo prikazali, kako Samsung inovacije izboljšujejo življenja uporabnikov."