Prihajata Galaxy A12 in A02s - vrhunska Samsung pametna telefona po ugodni ceni

november 2020

Seul, Koreja – 24. november 2020 – Samsung Electronics je napovedal nova Galaxy A12 in A02s pametna telefona, s čimer so vrhunske Samsung inovacije postale še dostopnejše. Oba pametna telefona vključujeta dolgotrajno baterijo, več kamer in velik zaslon.

 

 

Galaxy A12 in A02s potrjujeta zavezanost družbe Samsung k razvoju naprav v vseh cenovnih razredih brez kompromisov pri inovacijah, saj uporabnikom nudita še več zmogljivosti po dostopnejši ceni.

 

Še več zmogljivosti

Galaxy A12 in A02s prinašata še več užitkov ob gledanju vaših najljubših vsebin - vključujeta namreč 16,51-centimetrski HD+ brezkončni-V zaslon. Zmogljiva 5000 mAh baterija s 15 W hitrim polnjenjem pa zagotavlja, da boste lahko pametni telefon uporabljali popolnoma brezskrbno, brez potrebe po prepogostem polnjenju.

 

Zajemite več

Galaxy A12 in A02s sta opremljena z zmogljivimi kamerami, s katerimi bo zajemanje popolnega posnetka lažje kot kadarkoli prej - Galaxy A12 vključuje glavno kamero z 48 milijoni svetlobnih pik, medtem ko glavna kamera Galaxy A02s pametnega telefona nudi 13 milijonov svetlobnih pik. Galaxy12 vključuje tudi ultra široko kamero s 5 milijoni svetlobnih pik, ki omogoča zajemanje spektakularnih slik pokrajine. Oba nova telefona vključujeta še globinsko kamero in makro kamero z 2 milijonoma svetlobnih pik.

 

Oblika, ki izstopa

Galaxy A12 in A02s imata elegantno obliko, ki se odlično prilega roki. Oba telefona bosta na voljo v beli in črni barvi, Galaxy A12 pa tudi v modri. Dodatno, Galaxy A12 vključuje tudi Knox varnostno platformo in stranski bralnik prstnih odtisov.

 

Za več informacij obiščite www.samsungmobilepress.com ali news.samsung.com/galaxy.