Posebna BTS izdaja Samsung Galaxy S20+ pametnih telefonov in Galaxy Buds+ brezžičnih slušalk

junij 2020

Samsung Electronics je v sodelovanju s priljubljeno K-pop glasbeno skupino BST predstavil posebno izdajo Galaxy S20+ pametnih telefonov in Galaxy Buds+ brezžičnih slušalk, kar daje oboževalcem po vsem svetu ekskluzivno možnost za še tesnejšo povezavo s svojo najljubšo glasbeno skupino.

Novo zasnovo Galaxy S20+ pametnih telefonov odlikuje vijolično steklo in kovinska zunanjost, Galaxy Buds+ brezžične slušalke in Buds+ polnilna škatlica pa so sedaj na voljo v vijolični barvi z logotipom skupine in ikoničnim srčkom, kar oboževalcem omogoča, da s Samsung napravami pokažejo predanost BST glasbeni skupini.

Posebna BST izdaja Galaxy S20+ pametnih telefonov ima vnaprej nameščene teme, ki črpajo navdih iz BTS glasbene skupine, in Weverse platformo za oboževalce. V škatli vsake naprave so na voljo tudi številne nalepke, ki oboževalcem omogočajo nadaljnjo prilagoditev naprav in spominske foto kartice s člani skupine. Samsung Galaxy S20+ vključuje izjemno kamero na profesionalni ravni, ki jo lahko oboževalci uporabljajo za zajemanje sveta okoli njih in pripovedovanje lastnih zgodb - tako se boste počutili še bolj povezano kot kadarkoli prej.

Posebna BTS izdaja Galaxy Buds+ brezžičnih slušalk bo glasbo še bolj približala oboževalcem - ne samo s samo zasnovo naprave, temveč tudi z vrhunsko kakovostjo zvoka. Samsung Galaxy Buds+ brezžične slušalke z dvosistemskimi zvočniki nudijo zvok iz AKG z bogatimi visokimi toni in globokim basom, tako bodo lahko oboževalci še bolj uživali v svoji najljubši glasbi. Tudi v škatli posebne BTS izdaje Galaxy Buds+ brezžičnih slušalk so na voljo spominske foto kartice s člani skupine.

"Posebna BTS izdaja je rezultat sodelovanja med družbo Samsung, ki za svoje uporabnike razvija najnaprednejše inovacije, in glasbeno skupino BTS, katere člani s pomočjo glasbe širijo sporočila o harmoniji in ljubezni," je povedala Stephanie Choi, višja podpredsednica in vodja oddelka za globalni marketing mobilnih naprav pri Samsung Electronics. "Upamo, da bo posebna izdaja naprav uporabnikom po vsem svetu omogočila veliko zabave in užitkov ob poslušanju njihove najljubše glasbe."

Prednaročila Galaxy Buds+ v posebni BTS izdaji so možna med 19. junijem in 5. julijem. Ob prednaročilu prejmete tudi brezplačno posebno BST izdajo brezžičnega polnilca. Prodaja Galaxy S20+ in Galaxy Buds+ v posebni BTS izdaji se začne 6. julija.

Za več informacij obiščite https://www.samsung.com/si/offer/bts-edition-galaxy-buds-plus-preorder/.