Samsung

Izdaja za navdušence že v Sloveniji: Samsung Galaxy S21 FE 5G

januar 2022

Začetek prodaje novega pametnega telefona iz družine Galaxy S21 tudi v Sloveniji.

 

Ljubljana, 11. januar 2022 – Pametni telefon Samsung Galaxy S21 FE 5G so prvič predstavili na dogodku CES 2022 v prvem tednu novega leta, sedaj pa ga že lahko kupite na slovenskih prodajnih mestih. Telefon, ki so ga v podjetju Samsung zasnovali za vse, ponuja najboljše funkcije serije S21. Je zmogljiv, s profesionalno kamero in odlično povezljivostjo. Ves paket pa poveže prefinjen dizajn. Priporočena maloprodajna cena za aparat je 749,90 €, na voljo pa bo v treh barvnih odtenkih – sivka, bela in grafitna.

Dizajn, zmogljivost in kamera

Nov Galaxy S21 FE 5G nudi vrhunski, značilen dizajn, s priljubljenim okvirjem Contour-Cut pa se brezhibno integrira z ohišjem kamere in tako doda eleganten in enoten videz. Ponuja vam več načinov, da se lahko izrazite, tudi z različnimi novimi modnimi barvami - nežne in klasične ali nevtralne, vse pa izpopolnijo vašo dnevno opravo. Hrbtna stran ima tudi matiran učinek in tako daje prefinjen zamegljen videz. Ustvarjen, da pritegne vaš in pogled drugih. Zlahka ga spravite v žep ali priročno torbico, tanko ohišje je debeline 7,9 mm, 6,4-inčni zaslon pa je zaščiten z najtrpežnejšim Gorilla® Glass Victus™ steklom. Na tisti »ups« scenarij, ko se telefon znajde na tleh, lahko pozabite. Odporen je tudi na vodo, saj zdrži približno 30 minut do 1,5, metra globine vode, zato naj vas kapljanje ali brizganje vode ne skrbi.

Galaxy S21 FE 5G je zmogljiv, opremljen s super hitim procesorjem za aplikacije, odzivnost zaslona na dotik znaša 240 Hz, zato je igranje videoiger pravi užitek. Te so videti tekoče, zaradi hitrosti osveževanja 120 Hz, ki zagotavlja najvišjo ločljivost na zaslonu Dynamic AMOLED 2X.

S kamero boste lahko dosegli še izboljšane nočne fotografije, selfije pa boste lahko posneli v obeh straneh. Nudi namreč istočasno snemanje sprednje in zadnje kamere. Četudi slabša svetloba v okolici, naj ta zasije na vaših fotografijah. S kamero bodo zadovoljni tako profesionalni kot amaterski fotografi, fotografije pa lahko hitro uredite in so že pripravljene za objavo na družabnih omrežjih. Sprednja kamera ima kar 32 MP, zato bodo vaši selfiji resnično popolni, vaše poteze poudarjene in izpopolnjene za najboljše slike na vseh vaših profilih. Zadnje kamere pa so 12 MP ultra široka kamera, širokokotna z 12 MP in 8 MP telefoto kamera. Imeli boste veliko razlogov za smeh, ki jih lahko ulovite in shranite v spomin, saj bodo ostale neverjetno realistične z vrhunskimi podrobnostmi – tako fotografije kot videoposnetki. Predaleč postavljeni objekti ne bodo več težava, saj imate na voljo kar 30-kratni Space Zoom.

Odlično vzdržljiva je tudi 4500-miliamperurna baterija, ki deluje skupaj z energetsko učinkovitim zaslonom in procesorjem in zdrži ves dan, hkrati pa omogoča hitro polnjenje in se do 50 % napolni v le 30 minutah.

V Sloveniji ga lahko kupite pri pooblaščenih ponudnikih

Pri pooblaščenih ponudnikih in trgovcih bo na prodajnih policah od torka, 11. januarja 2022. Izbirali boste lahko med tremi barvnimi odtenki, in sicer: belo, grafitno in sivko. Priporočena maloprodajna cena znaša 749,90 €.

Za več informacij o novem Samsung Galaxy S21 FE 5G si lahko preberete na https://www.samsung.com/si/smartphones/galaxy-s21-5g/galaxy-s21-fe-5g/.