Samsung Gear S

Samsung Gear S

4.9/5 rating (7 votes)
Pametna ura Samsung Gear S ima možnost samodejnega delovanja brez potrebe po pametnem telefonu, saj ima vgrajeno režo za SIM kartico, kar ji omogoča opravljanje in sprejem klicev, pisanje SMS sporočil, E-pošte, pregled novic in obvestil iz vaših družabnih omrežij in mnogo več...

Revolucionarna oblika

Gear S je odličen izdelek visoke tehnologije s katerim lahko vzdržujete visok standard stila in hkrati obdržite vaš mobilni telefon. Elegantni ukrivljen Super AMOLED zaslon in premium ohišje pametne ure Gear S ustvarjata bogatejši videz in udobno prileganje zapestju. Zaradi zamenljivih zapestnih paščkov lahko izražate svoj osebni stil in ste vedno videti urejeni. Enostavne menije dopolnjuje prijetna oblika, zato je uporaba intuitivna in uporabniku prijaznejša.

Napredni komunikator

Samsung Gear S razširja zmogljivosti s 3G in Wi-Fi povezljivostjo. Bodite vedno obveščeni o dogajanju preko obvestil iz družabnih omrežij, kličite, sprejemajte klice in sporočila tudi takrat ko ste pozabili s sabo vzeti telefon. Z navidezno tipkovnico in napredno glasovno izbiro pisanje sporočil še nikoli ni bilo preprostejše.

Osebni fitnes nadzornik

Gear S je opremljen s senzorji kot so Merilec srčnega utripa ter detektor UV žarkov in je idealen športni spremljevalec za spodbudo vašemu zdravemu načinu življenja. Od izboljšanega Števca korakov, ki vas obvešča, če preveč časa sedite do takojšnjih povratnih informacij vas Gear S ne le spodbuja k večji aktivnosti, temveč vas tudi motivira za dosego vaših ciljev. Zastavite si cilje, preko dnevnih grafov spremljajte napredek vašega treninga in prejemajte napotke med vadbo.

Osnovne informacije

 • OZNAKA
  Ime: Gear S
  Oznaka: SM-R750
  OS
  Različica OS: Tizen
  TIP
  Omrežje: 850/900/1800/1900/2100 MHz
  OBLIKA
  Oblika: Pametna ura z zaslonom na dotik
  VELIKOST
  Teža: 67 g
  Dimenzije: 39.8 x 58.3 x 12.5 mm
  ZASLON
  Tehnologija: Super AMOLED (kapacitivni) - ukrivljen
  Ločljivost: 360 x 480 pik
  Velikost: 2.0'' - 50.8 mm

PROCESOR
Tip: Dvo-jedrni
Hitrost: 1 GHz
BATERIJA IN ČAS DELOVANJA
Baterija: 300 mAh
Oznaka: -
Čas delovanja: do 2 dni
GLASBA IN ZVOK
Predvajalnik glasbe: Da
MP3 zvonjenja: Da
DRM: Ni podatka
SPOROČANJE
Branje in pisanje sporočil: Da
Branje in piasnje E-pošte: Da
POVEZLJIVOST
Klicanje: Da (2G in 3G, BT klic)
Neposredno sporočanje: Da
Bluetooth: 4.1
USB: 2.0
POMNILNIK
Uporabniški pomnilnik: Do 4 GB
Pomnilnik za SMS sporočila: Odvisno od pomnilnika naprave
Pomnilnik za imenik: Odvisno od pomnilnika naprave
FUNKCIJE
Koledar: Da
Ura: Da
Štoparica: Da
Iskanje povezave naprave: Da
Način brez povezave: Da
Snemalnik zvoka: Da
Zunanji zvočnik: Da
Senzorji: Pospeškomer, GIroskop, Kompas, Merilec srčnega utripa, Ambi lučka, Merilec UV žarkov, Barometer
DODATNE INFORMACIJE IN FUNKCIJE
Posebne funkcije: Klicanje (2G, 3G, BT), QWERTY tipkovnica, Sporočila, E-pošta, SHealth, Nike+ Running, Urnik, Novice, Navigacija, Predvajalnik glasbe, Galerija, S Voice, Poišči mojo napravo, Način izrednega varčevanja z baterijo, IP67 certifikat - zaščita pred vdorom prahu, umazanije in trdnih delcev, poleg tega pa nudi zaščito pred vdorom tekočin. Ura deluje tudi pod vodo – do globine 1 metra, do 30 minut!
V PRODAJNEM KOMPLETU
Gear S
Navodila za uporabo
Garancijski list
 
Nekatere lastnosti in funkcije se lahko razlikujejo glede na državo prodaje ali ponudnika storitev ali omrežnega operaterja.