Samsung Galaxy S8

Odkrijte nove možnosti s Samsung Galaxy S8 in S8+: pametna telefona brez omejitev

Galaxy S8 in S8+ nudita osupljiv brezkončen zaslon, povezan ekosistem storitev in inteligentni vmesnik

Ljubljana, 29. marec 2017 – Samsung Electronics predstavlja Galaxy S8 in S8+, pametna telefona, ki s svojo celovito zasnovo strojne opreme premikata meje tradicionalnih pametnih telefonov in uporabnikom nudita nov način interakcije s telefonom. Galaxy S8 in S8+ z različnimi storitvami in aplikacijami, kot tudi z osupljivim brezkončnim zaslonom za izjemno izkušnjo gledanja, prinašata novo raven funkcionalnosti in udobja ter odpirata galaksijo možnosti.

"Samsung Galaxy S8 in S8+ utirata pot v novo dobo oblikovanja pametnih telefonov in neverjetnih novih storitev ter tako odpirata nove možnosti doživljanja sveta," je povedal DJ Koh, predsednik poslovanja mobilnih komunikacij podjetja Samsung Electronics. "Galaxy S8 in S8+ sta naša zaveza za ponovno pridobitev zaupanja s ponovno opredelitvijo, kaj je mogoče na področju varnosti, in predstavljata nov mejnik v zapuščini pametnih telefonov Samsung."

Glejte in doživite več
Galaxy S8 in S8+ gradita na dediščini ustvarjanja osupljivih modelov in funkcionalnih naprav podjetja Samsung. Na voljo sta 5,8-palični in 6,2-palični model. Brezkončen zaslon ima izjemen prikazovalnik od roba do roba, ki se preliva preko robov telefona in tvori povsem gladko in neprekinjeno površino, brez izboklin in okvirja. Rezultat je resnično poglobljena izkušnja gledanja brez motenj, ki omogoča opravljanje več opravil hkrati veliko bolj priročno. Edinstvena zasnova Galaxy S8 in S8+ omogoča udobno, enoročno delovanje, steklo Corning® Gorilla® Glass 5 na obeh straneh telefona pa zagotavlja vzdržljivost ter vrhunsko dovršenost.

Galaxy temelji

Poleg novih oblikovalskih inovacij, Samsung še naprej zagotavlja najnaprednejšo tehnologijo, ki jo uporabniki občudujejo, vključno z:

 • Vrhunsko kamero: Galaxy S8 in S8+ sta opremljena z napredno 8 MP F1,7 sprednjo kamero, s pametnim samodejnim ostrenjem in 12 MP F1,7 Dual Pixel zadnjo kamero, z izboljšano obdelavo slik za fotografije tudi pri najšibkejši svetlobi, s povečavo in brez megljenja.
 • Visoko zmogljivostjo: Galaxy S8 in S8+ združujeta visoko zmogljivost in povezljivost. Kot prva v industriji, imata 10 nm čip, ki omogoča večjo hitrost in učinkovitost. Prav tako omogočata gigabitno LTE in gigabitno Wi-FI povezljivost s podporo do 1 Gbps, kar omogoča hiter prenos datotek, ne glede na velikost datoteke.
 • Odlično zabavo: Kot prvi premium napravi s certifikatom UHD Alliance MOBILE HDR PREMIUMTM, Galaxy S8 in S8+ prikazujeta enako živahne barve in kontrast, kot jih želijo upodobiti snemalci filmov. Poleg tega Galaxy S8 in S8+ nudita tudi višjo stopnjo igralne izkušnje z realistično in vrhunsko grafično tehnologijo, vključujeta pa tudi Game Pack, ki vsebuje najboljše igre, vključno z igrami, ki so podprte z vmesnikom Vulkan API.
 • Globalnim standardom na področju mobilne varnosti: Galaxy S8 in S8+ imata vgrajen Samsung Knox, obrambno varnostno platformo. Poleg tega Galaxy S8 in S8+ nudita širok nabor biometričnih tehnologij, vključno z zaščito z odčitavanjem prstnih odtisov, zaščito s prepoznavanjem šarenice in obraza, kar uporabniku omogoča izbiro najvarnejšega biometričnega načina preverjanja pristnosti.

Galaxy S8 in S8+ imata tudi temeljne Galaxy funkcije, ki so jih uporabniki že vzljubili, vključno:

 • s standardom IP68 odpornostjo na vodo in prah;
 • MikroSD podporo do 256 GB;
 • z zaslonom, ki zagotavlja funkcijo vedno na voljo;
 • z zmožnostjo hitrega in brezžičnega polnjenja.,

Nov način interakcije s telefonom
Bixby je inteligentni vmesnik, ki uporabnikom pomaga učinkovitejšo uporabo svojega telefona. Z novim Bixby gumbom, bodo uporabniki imeli priročnejši dostop do vmesnika Bixby ter se bodo lahko enostavno premikali po storitvah in aplikacijah z glasovnimi, vizualnimi in besedilnimi ukazi ter z dotikom. Bixby glasovna funkcija se bo na začetku povezala s številnimi Samsung aplikacijami in funkcijami, vključno s fotoaparatom, stiki, galerijo, sporočili in nastavitvami, v bližnji prihodnosti bo pa Samsung razširil svoje delovanje in Bixby vključil še v več Samsung aplikacij, kot tudi aplikacij drugih podjetij. Bixby se zaveda konteksta, kar pomeni, da lahko na podlagi informacij, ki jih je pridobil o interesih uporabnika, situaciji in lokaciji, ponudi osebno pomoč.

Uporabniki lahko z Bixby tehnologijo za prepoznavanje slik tudi nakupujejo, iščejo slike ali pridobijo podrobnosti o bližnjih krajih. Medtem ko Bixby ekosistem raste, se bo ta povezal prek naprav, aplikacij in storitev in postal vse navzoči vmesnik, ter omogočil nove izkušnje in poenostavil življenja uporabnikov.

Izkušnje, ki presegajo telefon

Galaxy S8 in S8+ nudita širok portfelj produktov in storitev, ki dvigujejo izkušnjo Galaxy S8 in S8+ na najvišjo raven produktivnosti in povezljivosti.

Galaxy S8 in S8+ se lahko povežeta z Gear VR s kontrolerjem, ki ga pogajanja Oculus. Z omogočanjem udobnega enoročnega upravljanja in navigacije zagotavlja boljšo gibalno interakcijo pri VR vsebinah. Galaxy S8 in S8+ se bosta lahko povezala tudi z novo Gear 360 kamero za ustvarjanje 4K 360-stopinjskih video posnetkov in 15 MP fotografij.

Galaxy S8 in S8+ z boljšim izkoriščanjem procesne moči omogočata večjo produktivnost. Samsung DeX je edinstvena rešitev, ki z zagotavljanjem varne namizju podobne izkušnje spremeni vaš pametni telefon v namizje. S Samsung DeX lahko uporabniki enostavno prikazujejo in urejajo podatke iz svojih mobilnih telefonov, kar naredi delo s pametnega telefona hitrejše in pametnejše.

Medtem, ko vse več IoT naprav vstopa na trg in povezana omrežja postajajo kompleksnejša, Samsung Connect poenostavlja upravljanje pametnih naprav. Uporabniki lahko s Samsung Connect enostavno aktivirajo IoT naprave s hitrim postopkom konfiguracije v treh korakih in upravljajo vse povezane naprave prek ene integrirane aplikacije.

Nove visokozmogljive slušalke AKG Harman, ki nudijo neverjetno kakovost zvoka, so del opreme Galaxy S8 in S8+ ter bodo dodane pri pakiranju telefona. Te slušalke imajo udoben hibridni kanal, ki bolje odstranjuje šume, in so iz kovinsko-tekstilnega materiala, kar preprečuje zapletanje slušalk.

Prodaja Galaxy S8 in S8+ se bo v Evropi začela 28. aprila. Na voljo bo v bogati paleti barv, vključno s polnočno črno (midnight black), sivo orhidejo (orchid gray) in arktično srebrno (artic silver). Prednaročila Galaxy S8 in S8+ za Slovenijo so možna od jutri, 30. marca in tisti, ki boste svoj telefon naročili prej, ga boste lahko prevzeli osem dni pred uradnim začetkom prodaje.

Več informacij in fotografij produktov se nahaja na povezavi www.samsungmobilepress.com ali www.samsung.com/si/smartphones/galaxy-s8/.

 • Foto1_Samsung Galaxy S8
 • Foto2_Samsung Galaxy S8
 • Foto3_Samsung Galaxy S8
 • Foto4_Samsung Galaxy S8+
 • Foto5_Samsung Galaxy S8+
 • Foto6_Samsung Galaxy S8+
 • Foto8_DJ Koh na predstavitvi Samsung Galaxy S8 in S8+